BenvingutA La Teva
Perruqueria, Barberia i Saló d'Estètica

Peluqueria y barberia Jordi Valera


Homes i Dones
devalla

Estil propi de tota la vida Perruqueria Barberia Algaida

Estrenam estil de la perruqueria i barberia Jordi Valera. Després de un temps llarg de decicions per disenyar un estil nou, ens em decantat per l'estil de tota la vida. Reformant cadires i estris de les perruqueres, perruquers i barbers avanpassats, em transformat el local amb un espai molt agradable, espacios i amb una decoració que ens fa viatjar a temps passats. Visítans


peluqueria barberia en Algaida


Qui Som?Posa't a les nostres mans! Peluqueria Barbero barbero en Algaida

Som un equip de professionals de la bellesa y experts amb la salut del cabell. El nostre objectiu és aconseguir que tots els nostres clients quedin satisfets.

Dediquem temps a la investigació de tots els nostres serveis i productes, per això disposem sempre de les millors marques de productes del mercat.

Estem al dia en les noves tendències en barberia, perruqueria i estètica, realitzem pentinats i recollits de festa, per a núvies i nuvis, arreglem la barba, talls clàssics o moderns tant per els homes com per les dones.

Serveis
Peluqueria en Algaida Barberia en Algaida

En JordiL'experiència Peluquería unisex Peluqueria para mujeres y hombres Perruqueria Unisex

Després de diversos anys d'estudi de perruqueria i barberia, pasant per grans perruqueries de la capital de l'illa i aprenent dels grans mestres de la profesió, vaig decidir emprendre la maravellosa i fructuosa aventura d'obrir un negoci al poble on havia nascut, a Algaida.

La Perruqueria i barberia Jordi Valera va obrir les seves portes el dimecres dia 14 d'abril de l'any 2004, ha plogut!. Dedicant així durant tots aquests anys l'esforç per millorar en les últimes tendències de tall tant per l'home com per la dona.
Una de les grans virtuts a la perruqueria és l'esforç realitzat per tal de destacar sempre per ser un equip humà i professional.

Voleu un cafe?

Vols saber més?
Barber i peluquer Jordi Valera a Algaida
Peluquera de la peluquería Jordi Valera en Algaida

Maribel

Perruquera i Amiga profesional

Es un amant de la seva feina, una artista amb mans d'angel..

Barbero en la peluquería Jordi Valera en Algaida

Biel

Perruquer i Barber

Està al dia de les tendencies de les barbes i dels talls actuals..

Recomanacions Dies especials decor decor decor

  • Cortes para novios y novias Tall i pentinat per els nuvis 00:25-00:45 temps Es el teu gran dia, així que volem que comencis amb molt de gust.
  • Peinados para las novias Recollits i pentinats per la nuvia 00:45-02:30 temps Et convidam a fer distins pentinats i recollits per asegurar que el gran dia vagis perfecta.
  • Cortes y Peinados para eventos especiales Events especials 00:30-01:30 temps Arreglat per anar ben guapo o guapa per aquest event especial.
  • Arreglar barba en la barbería en Algaida Barba arreglada 00:30-01:00 temps La barba ens caracteritza i ens fortalesa la cara. Així que sempre arreglada i cuidada.
  • Fiestas de Sant Jaume en Algaida Festes del Poble 00:30-01:30 temps Son aquests dies a on ens reunim amb amics i familiars per contar-nos alguna anegdota. Si anam arreglats la contam amb molta més alegria.
  • Fiestas de navidad y año nuevo en la peluqueria y barberia Jordi Valera Festes de nadal 00:30-02:00 temps Dies especials de l'any a on hi ha molta màgia. Anem a rebre l'any nou ben arreglats!

HorariObert de Dilluns a Dissabte decor decor decor

Matins

9:00

13:30

Tardes

16:00

20:00

Obert

Dilluns a Dissabte

Tancat

Diumenge

Comentaris dels nostres clients decor decor decor

Reviews

Mayka ortega,

Me dieron cita en el mismo dia para hacerme un recogido para una boda y Maribel me dio un super masaje y me hizo un recogido muy bonito. Super puntual.

Opiniones

Juan Angulo Oliva,

Muy buena atención y profesionales.

Opiniones

Joan Sastre,

Servicio de calidad

Google reviews

Localització Al teu costat decor decor decor