BenvingutsA La vostra
Perruqueria, Barberia i Saló d'Estètica

Peluqueria y barberia Jordi Valera


Homes i Dones

Estil propi de tota la vida Perruqueria Barberia Algaida

Estrenam nou estil a la perruqueria i barberia Jordi Valera. Després d’un llarg temps de decisions per trobar una imatge que ens identifiqués, ens hem decantat per la de tota la vida. Hem reformat cadires i estris de les perruqueres, perruquers i barberies tradicionals, hem transformat el local en un espai obert molt agradable i amb una ambientació que ens fa viatjar a temps passats. Visita'ns


peluqueria barberia en Algaida


Perruqueria i BarberiaPosa't a les nostres mans! Peluqueria Barbero barbero en Algaida

Som un equip de professionals de la bellesa i experts en la salut del cabell. El nostre objectiu és aconseguir que tots els nostres clients quedin satisfets amb el resultat, tant sigui per part de perruqueria d'homes o dones, tant per barberia.

Dediquem temps a la investigació i personalització de tots els nostres serveis i productes, per això sempre disposam dels millors productes del mercat i només utilitzam primeres marques.

Ens formam i actualitzam contínuament per poder oferir als nostres clients les noves tendències en barberia, perruqueria i estètica. Realitzam pentinats i recollits de festa, per a núvies i nuvis, arreglam la barba i feim talls clàssics o moderns tant per homes com per dones.

Serveis
Peluqueria en Algaida Barberia en Algaida

Jordi ValeraL'experiència Peluquería unisex Peluqueria para mujeres y hombres Perruqueria Unisex

Després de diversos anys d'estudi de perruqueria i barberia, he passat per prestigioses perruqueries de Ciutat i he après al costat dels grans mestres de la professió. Vaig decidir emprendre la meravellosa i fructuosa aventura d'obrir un negoci al poble on havia nascut, Algaida.

La Perruqueria i barberia Jordi Valera va obrir les seves portes el dimecres dia 14 d'abril de l'any 2004 ‒ha plogut!‒ dedicant així, durant tots aquests anys, l'esforç per millorar en les últimes tendències de tall tant per a home com per a dona.
Allò que ens caracteritza com a equip humà és l’esforç constant per tal de destacar professionalment tot mantenint el nostre tracte personal amb els clients.

Voleu un cafe?

En vols saber més?
Barber i peluquer Jordi Valera a Algaida
Peluquera de la peluquería Jordi Valera en Algaida

Maribel

Perruquera i Amiga profesional

És un amant de la seva feina, una artista amb mans d'àngel.

Recomanacions Dies especials decor decor decor

  • Cortes para novios y novias Tall i pentinat pel nuvi 00:25-00:45 temps És el teu gran dia, així que volem que comencis amb molt de gust.
  • Peinados para las novias Recollits i pentinats per la núvia 00:45-02:30 temps T’oferim una gran diversitat de pentinats i recollits per assegurar que el gran dia sigui perfecte.
  • Cortes y Peinados para eventos especiales Esdeveniments especials 00:30-01:30 temps T’ajudam perquè vagis ben elegant en aquest esdeveniment especial.
  • Arreglar barba en la barbería en Algaida Barba arreglada 00:30-01:00 temps Una barba arreglada i cuidada ens dona estil i un toc interessant.
  • Fiestas de Sant Jaume en Algaida Festes del Poble 00:30-01:30 temps Són aquests dies en què ens reunim amb amics i familiars per contar-nos alguna anècdota. Si anam arreglats, la contam amb molta més alegria.
  • Fiestas de navidad y año nuevo en la peluqueria y barberia Jordi Valera Festes de nadal 00:30-02:00 temps Les festes de Nadal reuneixen la família i amics i són aquells dies on la protagonista és la màgia i el teu pentinat. Rebem l’any nou ben arreglats!

HorariObert de Dilluns a Dissabte decor decor decor

Matins

9:00

13:30

Capvespres

16:00

20:00

Obert

Dilluns a Dissabte

Tancat

Diumenge

Comentaris dels nostres clients decor decor decor

Mayka ortega,

Me dieron cita en el mismo dia para hacerme un recogido para una fiesta y Maribel me dio un super masaje y me hizo un recogido muy bonito. Super puntual.

Juan Angulo Oliva,

Muy buena atención y profesionales.

Joan Sastre,

Servicio de calidad

Opinions de Google

Localització Al teu costat decor decor decor